Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Terveyden- ja sairaanhoidon tulkkaukset

Ammattitaitoinen tulkkauspalvelu on osa viittomakielisen asiakkaan onnistunutta hoitokokonaisuutta. Tilaamalla viittomakielen tulkin varmistat potilaan ja hoitohenkilökunnan keskinäisen kommunikaation sujuvuuden koko hoitoketjun ajan.

Tulkkaus kansainvälisellä viittomisella

Meiltä voit tilata kansainvälisen viittomisen tulkkausta esimerkiksi viittomakieliselle maahanmuuttajalle. Kansainvälisen viittomisen tulkki varmistaa sujuvan kommunikaation myös silloin, kun asiakkaan käyttämä kieli on muu kuin suomalainen tai suomenruotsalainen viittomakieli. Erotumme muista palveluntarjoajista tuottamalla tulkkausta viittomakielisille maahanmuuttajille.

Muut tulkkaukset

Viranomaiset, liitot, järjestöt, yhdistykset, oppilaitokset ja muut tulkkauksen järjestäjät mahdollistavat onnistuneen viestintätilanteen tilaamalla tulkkauksen meiltä.

Tulkin tilaaminen hätätapauksessa

Hätätapauksissa, Kelan tulkkausvälityskeskuksen ollessa kiinni, asiakas voi tilata tulkin etsimällä sopivan tulkin sivultamme mikäli kyseessä omaisuuteen, terveyteen ja henkeen liittyvät uhkatilanteet.

Tilaa tulkki

Välitys on avoinna
Maanantaista perjantaihin: 8:00–15:30

040 300 3333

viparo@viparo.com

Jos sinulla on Kelan voimassaoleva tulkkauspäätös, voit tilata tulkin suoraan Kelan vammaisten tulkkauspalvelukeskuksesta.

Kela Vammaisten tulkkauspalvelu