Harjoittelu

Hae meille

Tarjoamme harjoittelupaikkoja tulkkiopiskelijoille eri puolilla Suomea. Tulkit-sivulta näet, millä alueilla tulkkimme tällä hetkellä työskentelevät. Meillä Viparolla pääset ammattilaistemme mukaan seuraamaan tulkin arkea ja saat ohjausta ja palautetta työstäsi. Lisäksi pääset halutessasi kurkistamaan, mitä muita työtehtäviä tulkkausalan yrityksessä on.

Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi ja opinnoistasi, mille ajanjaksolle ja alueelle haet harjoitteluun sekä harjoittelun tavoitteet. Liitä hakemukseen lisäksi ansioluettelo sekä linkki viittomisnäytteeseen. Jos harjoittelun tavoitteena on päästä myös itse tulkkaamaan, liitä hakemukseen myös linkki tulkkausnäytteeseen.

Kevään harjoitteluihin kannattaa hakea edeltävän vuoden marraskuuhun mennessä, ja syksyn harjoitteluihin saman vuoden toukokuuhun mennessä. 

Syksylle 2024 emme poikkeuksellisesti ota harjoittelijoita. Voit kuitenkin syksyn aikana hakea harjoittelupaikkaa keväälle 2025. 

Harjoitteluhakemuksesi voit lähettää osoitteeseen harjoittelu@viparo.com. Lisätietoja harjoittelusta saat Viparon esihenkilöltä Essiltä.